Ervaringen

Een tandartsbezoek kunnen kinderen eng vinden, maar Praktijk de Brink is zeer kindvriendelijk en daarom komen wij er graag met de kinderen!

Familie Burm, Wieringerwerf

 

Het is een keurige praktijk en de behandelingen worden altijd zorgvuldig uitgevoerd.

Meneer Dekker, Den Helder

 

Mijn ervaring bij de behandelingen door Margreet kenmerken zich door zorgvuldigheid, pijnloos en geeft relevante adviezen om de mondverzorging optimaal te houden.

Mevrouw Bakker, Hippolytushoef

 

Margriet is een prettige en professionele mondhygiënist. Opvallend is haar vriendelijkheid en kunde, ze bespreekt de behandeling en met alle vragen betreffende mondhygiëne kun je bij haar terecht.

Mevrouw P. Langeveld, Breezand

 

De mondhygiënisten van Praktijk De Brink bieden warme zorg, geven aandacht, nemen de tijd voor je en zoeken naar de beste oplossing.

Mevrouw Sita Schenk-Eriks, Groote Keeten

 

Ik ben zuinig op mijn implantaten en daarom lijkt controle mij zinvol. En dan niet te vergeten de leuke manier waarop je door de baliemedewerkster wordt geholpen, dat is toch gezicht van de zaak.

Meneer A.S. de Vries, Slootdorp

 

Margriet is een zeer professionele mondhygiëniste. Ik heb altijd een grote tandartsfobie gehad. Ze is rustig, legt alles goed uit en dat is precies wat ik nodig heb. Ik ben zeer tevreden.

Mevrouw K. Manshanden, Medemblik

 

Mijn ervaring in de Praktijk De Brink is super gezellig, Ik ben gehandicapt en juist daarom wilde ik bij Margriet in de praktijk blijven. Ze is altijd lief.

John Pops, Wieringerwerf

 

Mijn mond is veel gezonder en … mijn angst voor ‘die stoel’ is volledig weg. Daar ben ik Margriet heel dankbaar voor!

Mevrouw K. Smits, Hippolytushoef

 

In een gemoedelijke sfeer naar de mondhygiëniste bij een leuk team, dit kan ik iedereen aanraden. Ben heel tevreden over de behandeling en de persoonlijke aanpak.

Sandra Pfeil, Wieringerwerf