Nieuws

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Onze praktijk is van 25 december 2018 t/m 1 januari 2019 gesloten.

19 tm 25 maart De Week van de Mondhygiënist!
Ontdek wat de mondhygiënist voor jou kan betekenen!

Wist je dat 50% van de 14-jarigen gaatjes heeft?
En dat de helft van alle 65+-ers kampt met een slechte mondgezondheid?
Voorkomen is beter dan genezen!

De mondhygiënist:

Brengt de persoonlijke mondsituatie in kaart.
Geeft voorlichting over hoe je de mond fris en gezond houdt.
Voert een professionele gebitsreiniging uit.
Brengt beschermende middelen aan.
Brengt een laklaag aan op kiezen bij kinderen.
Kan je adviseren over het verantwoord bleken van het gebit.
Behandelt het eerste kleine gaatje.

De mondhygiënist is zonder verwijsbrief te bezoeken. Voor kinderen tot 18 jaar is een bezoek aan de mondhygiënist gratis.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een (mond)gezond en gelukkig 2018

Onze praktijk is tijdens de kerstvakantie van 28 december t/m 7 januari gesloten. Alleen de locatie in Wieringerwerf is op donderdag 4 januari geopend, de overige dagen is er geen balie bezetting aanwezig.

U kunt een boodschap inspreken op het antwoordapparaat of  een e-mail sturen naar info@praktijkdebrink.nl

 

Gewijzigde openingstijden zomervakantie 2017

Gedurende de zomervakantie in de periode van 21-7 tot en met 15-8 zijn wij op beide locaties beperkt geopend en bereikbaar. Er is geen baliebezetting / receptie van 21-7 t/m 14-8, wel worden voicemailberichten beluisterd. De praktijk in Julianadorp is geopend op de volgende data 24-7, 26-7, 27-7, 31-7, 2-8, 3-8, 7-8, 9-8 en 10-8 en in Wieringerwerf is de praktijk geopend op 24-7, 25-7, 27-7, 28-7, 29-7, 1-8, 3-8, 4-8, 8-8, 10-8, 11-8 en 12-8.

 

 

Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie van 20 t/m 24 februari is onze balieassistente alleen aanwezig op dinsdag 21 en donderdag 23 februari tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

Wij wensen u fijne feestdagen en een (mond)gezond en gelukkig 2017

Onze praktijk is tijdens de kerstvakantie van 24 december t/m 8 januari  gesloten. Alleen de locatie in Wieringerwerf is op vrijdag 6 januari geopend

(Er is deze dag geen balie bezetting aanwezig)

U kunt een boodschap inspreken op het antwoordapparaat of  een e-mail sturen naar info@praktijkdebrink.nl

 

Nieuwe collega

Met veel plezier informeren wij u dat vanaf 1 september Rosanne Koster ons team komt versterken. Zij is al 7 jaar een gedreven mondhygiënist met veel ervaring. Op donderdag en vrijdag zal ze gaan werken in de praktijk in Julianadorp.

Verder is Mandy Breumer regelmatig in onze praktijk in Wieringerwerf aanwezig. Zij is een vierdejaarsstudent Mondzorgkundige aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam en ze werkt met ons mee op de zaterdagen en wisselend op de andere dagen.

Zomervakantie tot en met 1 augustus

Beide praktijken – in Wieringerwerf en Julianadorp – zijn tijdens de zomervakantie gesloten. Wij zijn vanaf 2 augustus weer (telefonisch) bereikbaar.

 

Voorjaarsvakantie van 29 februari t/m 4 maart

Beide praktijken – in Wieringerwerf en Julianadorp – zijn tijdens de voorjaarsvakantie gesloten. (m.u.v. Julianadorp op vrijdag 4 maart)

 

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een (mond)gezond en gelukkig 2016

De praktijken zijn tijdens de kerstvakantie van 21 december t/m 1 januari beperkt geopend en is er geen balie- en telefoonbezetting aanwezig. De praktijk in Wieringerwerf is geopend op di. 22-12, wo. 23-12, di. 29-12, wo. 30-12 en de praktijk in Julianadorp is geopend op ma. 21-12 en ma. 28-12. U kunt altijd een boodschap inspreken op het antwoordapparaat of u kunt ons een email sturen naar info@praktijkdebrink.nl

 

WEEK VAN DE MONDHYGIENIST    :    Gratis mondzorg advies

Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt de landelijke week van de Mondhygiënist plaats. deze week is georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), de beroepsvereniging voor mondhygiënisten in Nederland.   http://youtu.be/NFr8YLL9tqs   Een gezonde mond is heel belangrijk Want weet u waarom het belangrijk is om uw mond gezond te houden? Natuurlijk willen we allemaal ‘oud’ worden met een gezond lach. Maar naast bekende problemen als gaatjes, tandsteen en aanslag, is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat er een relatie bestaat tussen ontstoken tandvlees en het krijgen van hart- en vaatziekten, vroeggeboortes of complicaties bij diabetes. Reden genoeg om dagelijks twee keer, op de juiste wijze te poetsen en tussen de tanden en kiezen te reinigen. Én regelmatig een mondhygiënist te bezoeken. Ook gezinsleden, familie, buren, kennissen enz. van harte welkom zijn.

 

 

Voorjaarsvakantie van 23 t/m 27 februari

 

De praktijken in Julianadorp en Wieringerwerf zijn tijdens de voorjaarsvakantie gesloten.

(m.u.v. Wieringerwerf op dinsdag 24 februari en vrijdag 27 februari)

 

Aangepaste openingstijden tijdens de kerstvakantie!

 

De praktijken in Julianadorp en Wieringerwerf zijn tijdens de kerstvakantie gesloten van 22 december tot met 2 januari. (m.u.v. Wieringerwerf op maandag 29 december en dinsdag 30 december)

  

Wij wensen u fijne feestdagen en een (mond)gezond en gelukkig 2015

 

Wijziging

Maandag 11 augustus is Praktijk De Brink in Wieringerwerf gesloten

 

Zomervakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 21 t/m vrijdag 25 juli. Met uitzondering van de praktijk in Julianadorp op vrijdag 25 juli. Vanaf maandag 28 juli zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

 

Nieuw!  Orthodontie in Wieringerwerf

Vanaf heden kunt u (met uw kinderen) voor beugelcontroles en (intake)consulten ook terecht in Wieringerwerf. Orthodontiepraktijk Orthoteam.nl heeft een dependance in Praktijk De Brink aan de Brinkweg 1c (naast Aldi). Voor uitgebreide informatie en mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar:  www.orthoteam.nl of tel. 0223 69 25 86

Meivakantie

De praktijken in Wieringerwerf en Julianadorp zijn van 25 april t/m 2 mei gesloten i.v.m. meivakantie, met uitzondering van de praktijk in Julianadorp op vrijdag 25 april en vrijdag 2 mei.

Week van de Mondhygiënist

Een leven lang een gezonde, schone mond. Wie wil dat niet? Van jongs af aan is het belangrijk het gebit goed te onderhouden. De mondhygiënist helpt je bij het verkrijgen en behouden van een gezonde mond. Zo leer je precies hoe je nu écht goed poetst, hoe je ook tussen je tanden en kiezen kunt reinigen en hoe je een slechte adem kunt voorkomen. Een bezoek aan de mondhygiënist is aan te raden: want voorkomen is altijd beter dan genezen! Ook als je zwanger bent, of je lijdt aan diabetes of hart- en vaatziekten is het belangrijk een mondhygiënist te bezoeken. Kom tijdens de Week van de Mondhygiënist naar onze praktijk in Julianadorp of Wieringerwerf voor een gratis mondzorgadvies! Kijk voor meer informatie op www.weekvandemondhygienist.nl. Bezoek onze praktijk in Wieringerwerf op maandag 17 maart, dinsdag 18 maart of donderdag 20 maart. Bezoek onze praktijk in Julianadorp op woensdag 19 maart of zaterdag 22 maart tijdens de Opendag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

16-3-2014

Vakantie

De Praktijken  in Wieringerwerf en Julianadorp zijn van 21 t/m 28 februari gesloten i.v.m. vakantie, met uitzondering van de praktijk in Julianadorp op vrijdag 21 februari en vrijdag 28 februari.

19-2-2014

Orthoteam.nl komt naar Wieringerwerf

Vanaf maart kunt u voor beugelcontroles en consulten ook terecht in Praktijk De Brink te Wieringerwerf. Orthodontiepraktijk Orthoteam.nl opent namelijk een dependance bij ons in de praktijk op de woensdagochtend. Voor uitgebreide informatie en mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar  www.orthoteam.nl

  11-2-2014

Bezoek de mondhygiënist in de Week van de Mondhygiënist van 17 tot en met 22 maart 2014

In de week van maandag 17 maart tot en met zaterdag 22 maart vindt de landelijke Week van de Mondhygiënist plaats, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) in samenwerking met de bij de NVM aangesloten. In deze week wordt het publiek uitgenodigd om een kijkje te nemen in de mondzorgpraktijk voor o.a. een gratis mondzorgadvies. De Mondhygienist geeft tips en adviezen voor het behoud van een gezond gebit! Meer informatie over de mondhygiënist en de Week van de Mondhygiënist leest u op www.weekvandemondhygienist.nl

24-1-2014

Wij wensen u fijne feestdagen en een (mond)gezond en gelukkig 2014

Onze praktijken zijn tijdens de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari gesloten. (met uitzondering van de praktijk in Julianadorp op maandag 30 december )   Voor dringende zaken kunt u ons een email sturen, naar info@praktijkdebrink.nl

18-12-2013