Links

NVM | Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) is de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 2.800 leden en 45 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt de NVM een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in.


KRM | Kwaliteitsregister Mondhygiënisten

Werken aan kwaliteit is en blijft een dynamisch proces, maar hoe bevorder je dat? Wat het KRM betreft door “permanente educatie” ofwel “een leven lang leren”. Tijdens de registratieperiode van vijf jaar stimuleert het KRM de deskundigheidsbevordering van mondhygiënisten met een hoge, meetbare kwaliteitsnorm op het gebied van bij- en nascholing.


Tandartsplein

Duizenden bestellingen p. week & aanbevolen door tandartsen. Gratis thuisbezorgd binnen 24uur. Zoek tandartsen in de buurt met onze zoekbox.


Allesoverhetgebit

Met de website allesoverhetgebit.nl bieden de NMT en de bij de NMT aangesloten tandartsen en tandarts-specialisten u één bron waar u terecht kunt voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over de mondgezondheid.


Ivoren Kruis

U bent er dagelijks mee bezig. Een gezonde mond van uw patiënten. Want een gezonde mond, dat is de wens van iedereen. Niet alleen om probleemloos te kunnen eten en drinken. Een gezonde mond ziet er ook prettig uit. Het Ivoren Kruis is u bij uw werk op het gebied van preventie en voorlichting graag van dienst. Het Advies Cariëspreventie van het Adviescollege Preventie Mond- en Tandziekten maakt mondverzorging bespreekbaar bij de patiënt.


KiesBeter

KiesBeter.nl is een website van de overheid over zorg en kwaliteit. De informatie van kiesBeter.nl is onafhankelijk en betrouwbaar en helpt u bij het maken van keuzes in de zorg.